Åbent Hus M Flag

Åbent Hus i Operaparken

Lørdag den 15. oktober bød vi for første gang vores naboer og andre interesserede indenfor på byggepladsen for at vise, hvor langt vi er kommet med Operaparken. Der var dejlig stor interesse for at deltage i arrangementet, og omkring 500 havde på forhånd sikret sig en af de gratis adgangsbilletter.

Fra klokken 11.00 til 14.00 blev de fremmødte rundvist i hold til fem steder i parken, som vi betragter som helt centrale: Forbindelsesgangen til Operaen, Trappekerne T4, der knytter terræn og p-anlægget sammen, den smukke atriumbygningen, hvor vi etablerer café, Øudvidelsen, der med sit trappeløb forbinder parken med havneløbet samt p-anlægget, hvor der bliver plads til 300 parkerede biler herunder 50 el-biler.  

Der var godt humør at spore over hele linjen hos vores gæster, og dagen blev rundet af med et lille traktement ved en af pølsevognene. 

Tak for jeres deltagelse og interesse. Vi ser frem til at åbne parken permanent for offentligheden medio 2023. Frem mod den endelige åbningsdato har vi travlt med det sidste anlægsarbejde samt beplantning i den helt store skala.  

Vi ses.

Åbent Hus M Flag (1)
Skilte Åbent Hus
Åbent Hus Rundvisning Starter 2
Åbent Hus M Poulsen
Åbent Hus 5
Åbent Hus Rundvisning Starter
Åbent Hus Slik
Åbent Hus M Pølsevogn